عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با «سراج24»:

رهبران کشورهای اسلامی نباید در مقابل فاجعه منا کوتاه بیایند/آل سعود به جای تمرکز بر برگزاری مراسم حج سرگرم آتش‌افروزی در یمن است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: سرگرمی آل سعود در آتش افروزی در کشورهای اسلامی فرصت مدیریت مناسک حج را به این خاندان نمی دهد.

محمدحسن آصفری در گفت وگو با خبرنگار سراج24 با اشاره به فاجعه امروز در سرزمین منا و کشته شدن تعداد زیادی از زائران بیت الله الحرام اظهار داشت: امروز عربستان سعودی تمام وقت خود را برای سرکوب مردم مسلمان عراق، یمن، سوریه، بحرین و عراق گذاشته و در این کشورها دست به جنایات گسترده ای زده است و دنبال ایجاد اختلاف میان مسلمان است.

وی با بیان اینکه آل سعود دست به مسلمان کشی در کشورهای اسلامی زده است، افزود: این خاندان آتش فتنه را در کشورهای اسلامی برافروخته و به تجهیز داعش و گروه های تکفیری اقدام کرده است؛ لذا فرصت تدبیر و مدیریت مناسک عظیم و ملی حج را ندارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: تأسف دارد که دولت عربستان خود را خادم الحرمین می داند.

آصفری گفت: رهبران کشورهای اسلامی باید نسبت به این اتفاق تلخ در منا کوتاه نیایند و سران کشورهای اسلامی در مقابل فاجعه امروز در سرزمین منا و کشته شدن تعداد زیادی از زائران بیت الله الحرام اقدام لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل بی تدبیری آل سعود ما دیروز شاهد جان باختن تعداد زیادی از زائران بیت الله الحرام بودیم.

 

اخبار مرتبط